728x90 AdSpace

Νεα Αρθρα

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ασφαλιστικοί & Οικονομικοί Σύμβουλοι | Τι είναι το Clever Club

Τώρα αποκτήστε δωρεάν για πάντα την κάρτα μέλους του Salute Salonica και κερδίζετε συνεχώς ευκαιρίες αγορών απο καταξιωμένους επιχειρηματίες !!!

 Ηδη η πρώτη μείωση τιμών σε νέα 3μηνα και 6μηνα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτων κατα 10% για τα μέλη μας είναι γεγονός !!!

Σε συνεργασία με το Ασφαλιστικό Γραφείο CLEVER CLUB και την Ασφαλιστική Εταιρεία CITY INSURANCE το SALUTE SALONICA MEMBERS CLUB, έκανε δυνατή την  μείωση τιμών σε νέα 3μηνα και 6μηνα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτων κατα 10% για τα μέλη μας, στις ήδη χαμηλές τιμές ασφάλισης αυτοκινήτων που έχει το

CLEVER CLUB - Χηλής 5 Καλαμαριά,
Τηλ 2310 445544 - http://clever-club.com.gr/
Δείτε παρακάτω τον σχετικό τελικό πίνακα τιμών ασφάλισης αυτοκινήτων για 3μηνα και 6μηνα συμβόλαια με Οδική Βοήθεια και κάλυψη ζημιών απο ανασφάλιστο όχημα περαν των υποχρεωτικών καλύψεων :


 

ΙΠΠΟΙ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ



0-6 43,99 € 82,85 €



7-8 47,24 € 88,91 €



9-10 55,42 € 104,06 €



11-12 65,24 € 122,24 €



13-14 69,51 € 130,11 €



15-20 73,41 € 137,39 €


Γι αυτό μην καθυστερείτε αποκτήστε δωρεάν για πάντα την κάρτα μέλους μας με την αποστολή ενος email  και επωφεληθείτε τις συνεχείς ευκαιρίες ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ !!!

Στείλτε μας στο info@salutesalonica.gr  την σημείωση : κάρτα μέλους με το όνομά σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς !!!

Θα σας στείλουμε ενα email με όλες τις λεπτομέρειες που σας αφορούν για την  απόκτηση της προσωπικής κάρτας μέλους σας χωρίς καμμία οικονομική ή άλλου είδους επιβάρυνση απο εσάς.

Θα λαμβάνετε ενημερωτικά email με τις ευκαιρίες αγορών σε προϊόντα και υπηρεσίες απο καταξιωμένους επιχειρηματίες - συνεργάτες μας.

Οσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται για συνεργασία, παρακαλούνται να μας στείλουν email στο sales@salutesalonica.gr και θα λάβουν πλήρεις λεπτομέρειες για την συνεργασία μας.

Να ξέρετε οτι φροντίζουμε για πάντα το δικό σας συμφέρον  !!!

 



 clever-logo
 
Ένα όραμα για ποιότητα και οικονομία σε προϊόντα και υπηρεσίες που ξεκίνησε την δεκατία του 2000 με μικρά βήματα  και πολλές δυσκολίες ολοκληρώνεται απο το 2012 με γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης χάρη στον συγχρονισμό και την ομαδικότητα μιας όμαδας με ίδια φιλοσοφία και στόχο.
"ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ"
Μέσα απο την οικονομική κρίση διαβλέπουν την επόμενη ημέρα και επιλέγοντας σαν σύμμαχους επιχειρήσεις που ασπάζονται την ίδια φιλοσοφία και τις ίδιες αρχές προσφέρουν σήμερα οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις στούς πελάτες τους με μοναδικό γνώμονα την κατανάλωση που φέρνει το κέρδος. Κάποτε θα τους ακούσεις να λένε οι επαγγελματίες έπαιρναν πάρα πολλά απο πολύ λίγους, τώρα πρέπει να παίρνουν πολύ λίγα απο πάρα πολλούς.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΦΤΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ?  ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.
Υπάρχουν κανόνες και όρια που κάποιοι στο βωμό του κέρδους αλλά και στην προσέλκυση πελάτη κάνουν απίθανες αλχημείες:
Στην ασφάλιση αυτοκινήτου:
Απο αλλαγή περιοχής (ζώνη) του πελάτη μέχρι ασφάλιση με μικρότερη ιπποδύναμη του οχήματος . Όμως κανείς (κάποιος) δεν είπε σ' αυτόν τον πελάτη ότι σ' ένα σοβαρό τροχαίο κινδυνεύει να κατηγορηθεί για ασφαλιστική απάτη με δυσάρεστα αποτελέσματα όπως αυτό της ανάκτησης της ζημιάς.
Στην ασφάλιση Ζωής και υγείας:
Πολλές εταιρείες διαθέτουν καλύτερο τιμολόγιο για τους κατοίκους επαρχιών κυρίως λόγω της ποιότητας ζωής στην ύπαιθρο αλλά και λόγω των στατιστικών που διαθέτουν. Όμως κανείς (κάποιος) δεν είπε στον πελάτη του οτι σε σοβαρή περίπτωση ασθένειας όταν θα χρειαστούν πραγματική κάλυψη ίσως να διαπιστώσουν οτι τελικά είναι ανασφάλιστοι.
Στο CLEVER-CLUB ποτέ δεν θ' αφήσουμε εσάς εκτεθειμένους. Γιατί εμείς είσαστε εσείς.
Αυτό που η ομάδα έβαλε σαν στόχο ήταν να επιλέξει και να ψάχνει συνεχώς νέες πηγές προϊόντων και υπηρεσίων χρήσιμες και αξιόπιστες που θα διασφαλίζουν κάθε καταναλωτή και το επίπεδο προσφοράς θα είναι αν όχι το απόλυτα φθηνότερο το αξιόπιστα φθηνότερο.
Γιατί στο CLEVER-CLUB για μας είστε μοναδικοί  και πρίν σας προτείνουμε οποιαδήποτε ασφάλιση η υπηρεσία θα μας δώσετε όλα σας τα δεδομένα για να προτείνουμε αυτό που σας ταιριάζει και μπορείτε.
Γιατί στο CLEVER-CLUB δεν φαντάζεστε τι μπορούμε να κάνουμε για σας.


Ασφάλειες 

Χηλής 5, Καλαμαριά
551 32, Θεσσαλονίκη
Φαξ: 231048.83.33
Κινητό: 6977.454.454 











  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ασφαλιστικοί & Οικονομικοί Σύμβουλοι | Τι είναι το Clever Club Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top